Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αυτός είναι ο 43χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε 6χρονη στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Αυτός είναι ο 43χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε 6χρονη στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη 43χρονο, ο οποίος αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του, προέβη σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος έτερης ανήλικης.

Ο συλληφθείς βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων». Προηγήθηκε καταγγελία των γονέων της 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, αρχές του τρέχοντος μήνα, σε περιοχή του Νομού Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με έτερο 17χρονο (σήμερα) κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 05-05-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων (σχετικό το από 06-05-2016 Δελτίο Τύπου μας).

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗ Λάζαρο του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 09-06-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου