Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ



 



Mόνο μια «τσίμπησε» το δόλωμα κι αυτή οδήγησε στη σύλληψή τους!
Εφοριακοί «μαϊμού» εξαπατούσαν ηλικιωμένους


 Άδοξο τέλος  είχε η… ημερήσια εκδρομή δυο απατεώνων από την Αθήνα στα χωριά της Αχαΐας με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Από τους τέσσερις ηλικιωμένες που προσπάθησαν να εξαπατήσουν παριστάνοντας τις εφοριακούς, μόνο μια «τσίμπησε» το δόλωμα κι αυτή οδήγησε στη σύλληψή τους!
Οι δύο 26χρονοι δράστες δεν τα πολυκατάφερναν να πείσουν τα θύματά τους ότι τα παιδιά τους χρωστούσαν χρήματα από φορολογικές εκκρεμότητες τους. Δύο γυναίκες ηλικίας 76 και 69 χρόνων στην Κλειτορία και μια 83χρονη στη Ράχη τους έδιωξαν άρον- άρον και μόνο μια 76χρονη τους έδωσε… 70 ευρώ! Εκείνη, όμως, ήταν που τους περιέγραψε με ακρίβεια στους αστυνομικούς.
Έτσι, δεν άργησαν  να εντοπιστούν στον Πριόλιθο Καλαβρύτων και να πέσουν στα χέρια των ανδρών των τοπικών τμημάτων. Στην κατοχή των δυο νεαρών Αθηναίων, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 536 ευρώ, από τα οποία επιστράφηκαν στην 76χρονη αυτά που της είχαν πάρει. Οι απατεώνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν δράσει και σε άλλες περιοχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου