Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ !

Κάλεσε μάστορα για τον κλιματισμό και βρήκε κάμερα που την φωτογράφιζε γυμνή

 

Κάλεσε μάστορα για τον κλιματισμό και βρήκε... κάμερα που την φωτογράφιζε γυμνή

 


Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί με την άψογη εγκατάσταση της κρυμμένης κάμερας που δούλευε ασταμάτητα για εννέα μήνες, πάνω από το κρεββάτι της. Πρώτο θέμα στα αμερικανικά media έχει γίνει μια υπόθεση που εκδικάζει το δικαστήριο του Τέξας και δείχνει την εισβολή της τεχνολογίας στη ζωή μας και στο ρόλο που μπορεί να παίξει στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Σύμφωνα με τα πρακτικά, λοιπόν, ο καλός γείτονας ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα της πρόσφατα διαζευγμένης γυναίκας του διπλανού διαμερίσματος, πήρε τα εργαλεία του και άνοιξε την εγκατάσταση του εξαερισμού στην σοφίτα, ακριβώς πάνω από το κρεβάτι της για να δει τι δεν πήγαινε καλά με την ένταση του κρύου αέρα. Βρέθηκε προ εκπλήξεως ωστόσο όταν αντί για... καλώδια και μοτέρ βρήκε ένα μικρό laptop σε λειτουργία και μάλιστα με την βιντεοκάμερα ανοιχτή.
Στη θέα της ανακάλυψης του γείτονα, η γυναίκα έπαθε σοκ και κάλεσε την αστυνομία. Μέχρι να φτάσει, όμως, το περιπολικό είχε αναγνωρίσει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ανήκε στον πρώην σύζυγό της!
Η κάμερα εστίαζε ανάμεσα από τις γρίλιες του εξαερισμού στο κρεβάτι της στο οποίο είχε πανοραμική θέα...24 ώρες το 24ώρο. Η γυναίκα μπήκε στον φάκελο «My Pictures» και βρήκε δεκάδες βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της τις οποίες φυσικά συμπεριέλαβε στην δικαστική αγωγή που κατέθεσε εναντίον του 42χρονου πρώην συζύγου της.
Εκείνο που δεν μπορούσε να καταλάβει το θύμα ήταν σε τί θα του χρησίμευαν του πρώην αυτές οι φωτογραφίες αφού ακόμη και εάν η κάμερα την έπιανε στο κρεβάτι με άλλο άντρα δεν θα μπορούσε να την κατηγορήσει για μοιχεία μιας και είχαν πάρει διαζύγιο το 2003 έπειτα από 12 χρόνια γάμου. Κατηγορεί, λοιπόν, τον πρώην ότι σκόπευε να την εκβιάσει.
Ο 42χρονος εμφανίστηκε ωστόσο στο δικαστήριο μετανιωμένος και κατέθεσε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να βλέπει την πρώην σύζυγό του γυμνή! Όταν ο δικαστής τον ρώτησε πώς κατάφερε να έχει σε λειτουργία τον υπολογιστή για εννέα συνεχόμενους μήνες, απάντησε ότι τον φόρτιζε κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι για να δει τα παιδιά τους.Ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύζυγό του και περιμένει την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου