Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΩ ΠΩ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!!



Βρήκαν μίζες του Ακη τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ, και συνεχίζουν...


Σημειώσεις του ίδιου του Ακη Τσοχατζόπουλου οδηγούν τις έρευνες των Αρχών στην υπόνοια ότι συνολικά οι μίζες, απ' όλες τις προμήθειες, ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ!
Υπάρχει σημείωση γι' αυτό το ποσό (300 εκατ.), όπως υπάρχουν και ακατάληπτες -προς το παρόν- αναφορές σε μεσολαβητές και περιγράφεται αναλυτικά η διακίνηση μαύρου χρήματος. Από τα συγκεκριμένα σημειώματα φαίνεται διάχυτη η αγωνία του Άκη Τσοχατζόπουλου να κρύψει τα χρήματα και να σβήσει τα ίχνη, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής.
«Οπως σου είπα ο μεσολαβητής εγγυάται την επιστροφή των χρημάτων...Εγώ πάντως θα συνεχίσω να πιέζω όσο μπορώ...».
«Η επιστροφή χρημάτων που σου έδωσα εγώ προσωπικά για να τα διακινήσεις, ή με δικές σου ενέργειες δόθηκαν να τα διακινήσεις για μένα από κάποιους (λίστα)... Εδώ και έναν χρόνο υπάρχει συμφωνία για επιστροφή 1 εκατομμυρίου. Εφθασαν κάποτε μόνο 50.000 και 20.000 ευρώ... Παρά τις υποσχέσεις, τις προτάσεις, τις αλλαγές ανθρώπων και πολλά σχέδια για τράπεζες, Ρωσία, Ουκρανία, Λίβανο, Ελβετία κ.ά., τίποτε απολύτως δεν έγινε...».
Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν κατάλαβες ότι από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα... Το τι τραβάω κάθε μέρα δεν φαντάζεσαι... Γι' αυτό λύσε το θέμα της τράπεζας... Πάρ' το πάνω σου, κάνε παρέμβαση στον... και λύσ' το».
Οι Αρχές έχουν ανακαλύψει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρόσωπο (έχει συγγένεια εξ αγχιστείας με πρόσωπο το οποίο τώρα ο πρώην υπουργός κατήγγειλε στο αρχείο ότι του καταχράστηκε τα χρήματα) που ίδρυσε τις δυο off shore εταιρίες Bluebell και P&A Investments το 1998 οι οποίες άρχισαν να δέχονται τις μίζες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου